Hygiënerichtlijnen voor machines in de voedingsindustrie
03 feb 2021 06:01
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
BRUSSEL - Het belang van een professionele aanpak omtrent hygiëne in de voedingsindustrie kan niet genoeg benadrukt worden. Dit omdat zelfs betrekkelijk kleine tekortkomingen verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Mensen kunnen ernstig ziek worden of zelfs overlijden.
Gezien de risico’s voor de volksgezondheid is het volstrekt logisch dat de Europese Unie strenge regels hanteert met betrekking tot hygiëne in de voedingsindustrie.
Laatste nieuws
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
-
18 sep Foodmerken zien brood in mukbang
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan