Colruyt komt met maaltijdbox voor de laagste prijs

HALLE - Supermarktketen Colruyt komt met een maaltijdbox voor gezinnen met kinderen. De maaltijdbox bevat alle nodige ingrediënten voor drie maaltijden. Colruyt maakt met zijn maaltijdbox geen gebruik van een abonnementsformule. De kleinste maaltijdbox kost 52 euro, terwijl een iets grotere maaltijdbox voor 59 euro verkrijgbaar is. 

“Alle recepten zijn kindvriendelijk, eenvoudig en klaar binnen maximaal dertig minuten. We testen ze zelf uitgebreid in een gezinssituatie, zo zijn we zeker dat ze bij kinderen in de smaak vallen. Denk maar aan kip-kerrie, visbrochettes of een groentepizza”, aldus Hélène Thonnart van het kookteam van Colruyt.

De recepten worden elke maandag aangepast en zijn een week op voorhand te zien op de website collectandgo.be. De box kan een dag later al opgehaald worden bij 1 van de 13  deelnemende afhaalpunten van Collect&Go. Colruyt heeft naar eigen zeggen de enige maaltijdbox die een dag later al kan worden opgehaald.

Daarnaast belooft Colruyt op de maaltijdbox de laagste prijs: “We hebben alle concurrenten uitgebreid geanalyseerd en dit is de laagste prijs van het moment. Komt er een goedkopere maaltijdbox van vergelijkbare kwaliteit op de markt, dan passen wij onze prijs aan.”, aldus marketingdirecteur Guy Elewaut.

De maaltijdbox van Colruyt is vanaf 25 oktober verkrijgbaar.

Foto: Colruyt maaltijdbox





Laatste nieuws