Samenwerking Detailresult Groep en Brandbank

VELSEN - De eerste samenwerking met een retailer sinds dat Brandbank gecertificeerd is door GS1 Nederland als DMS is een feit. Detailresult Groep sluit zich aan bij onze klantenkring. In 2008 ontstond Detailresult Groep uit een fusie van de twee Nederlandse familiebedrijven DekaMarkt en Dirk van den Broek. Brandbank krijgt het vertrouwen om de product content van beide supermarktketens te beheren.

Brandbank gaat met gebruik van fysieke productsamples essentiële afbeeldingen en product data vastleggen, inclusief ingrediënten, gewichten en verpakkingsafmetingen. Detailresult Groep wil deze content gebruiken om de online winkelbeleving te optimaliseren en als hulpmiddel voor hun schappenplanning ontwerpers. Alle geleverde content wordt beschikbaar gesteld voor de productleveranciers voor eigen zakelijk gebruik.

Momenteel worden alle leveranciers die aan Detailresult Groep leveren benaderd om te starten met het digitaliseren van hun product content. Bent u ook leverancier van Detailresult Groep? Neem dan contact op met uw accountmanager of mail naar infonl@brandbank.com





Laatste nieuws