Starbucks-topman wil bestellingen versnellen en menu inkrimpen
bron: FoodPro Network
De topman van Starbucks ziet verschillende veranderingen voor zich om de resultaten van de koffieketen te verbeteren. Zo heeft Brian Niccol, die nog maar kort leiding geeft aan het bedrijf als doel gesteld om drankjes binnen vier minuten aan klanten te serveren. Hij wil bovendien het aanbod van eten en drinken op het menu verkleinen.
Niccol heeft ook beloofd dat Starbucks meer gaat doen om het fastfoodgehalte van de keten te verminderen, bijvoorbeeld door in meer filialen koffie in keramieken mokken te schenken. Ook komen er vaker pennen waarmee barista's mokken kunnen personaliseren en een bar waar klanten zelf melk en suiker aan hun drankjes kunnen toevoegen.
Starbucks kampt met een dalende omzet. Dat komt onder meer doordat klanten minder besteden vanwege de hogere prijzen.
Bron: ANP
Laatste nieuws
-
31 okt Omzetdaling voor Marel
-
31 okt Starbucks-topman wil bestellingen versnellen en menu inkrimpen
-
31 okt AB InBev verkoopt minder bier
-
31 okt Dsm-firmenich opnieuw positiever over winst
-
31 okt 6 tactieken om kosten te besparen met voedselproductie software
-
31 okt Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
-
30 okt Mondelez verkoopt meer producten
-
30 okt Starbucks stopt met olijfoliekoffie
-
30 okt Wereldwijde daling melkpoederprijzen door zelfvoorzienend China
-
30 okt Beheersing van materiaalbehoefteplanning: 5 sleutels voor voedingsmiddelen- en drankenbedrijven
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan