Nestlé introduceert Maggi Rindecarne om gehakt te vervangen
08 jul 2024 11:55
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Nestlé brengt met Maggi Rindecarne een plantaardig alternatief voor vlees op de markt. De mix van soja en kruiden kan worden toegevoegd aan gehakt om in diverse gerechten te verwerken. Het bereide gerecht behoudt daarmee zijn voedingswaarde terwijl er minder vlees wordt gebruikt.
Nestlé brengt het product in Chili op de markt. Het volgt op de lancering van een houdbare plantaardige eiwitmix in 2022, die werd ontwikkeld als aanvulling op eiergerechten in Latijns-Amerika.
Laatste nieuws
-
06 sep Welke supermarktketens zijn er in Italië?
-
06 sep Danone haalt Nutri-Score van drinkyoghurts
-
06 sep Tuinboon maakt chocola in Europa
-
06 sep Arla Foods investeert 210 miljoen euro in Britse productie van mozzarella
-
06 sep Waarom transparantie van boer tot bord essentieel is voor fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken
-
06 sep Gratis e-book over de voordelen van MAP
-
05 sep Hoe ziet de voedingsindustrie eruit in Duitsland?
-
05 sep Groenten- en fruitweegschaal met artificiële intelligentie!
-
05 sep Nestlé kan via enzymatisch proces suikergehalte in reeks producten verlagen
-
05 sep Hoe ERP-oplossingen helpen bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de vleesindustrie
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan