Welke supermarktketens zijn er in Italië?

In Italië zijn er verschillende supermarktketens die landelijk en regionaal opereren. Enkele van de bekendste supermarktketens in Italië zijn:

- Coop: Dit is een grote Italiaanse supermarktketen met vestigingen in heel Italië. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder vers fruit en groenten, vleeswaren, zuivelproducten, droge kruidenierswaren en meer. Coop heeft zowel hypermarkten als supermarkten.

- Esselunga: Dit is een van de grootste supermarktketens in Italië, met vestigingen in verschillende regio's, voornamelijk in Noord-Italië. Esselunga staat bekend om zijn brede assortiment aan verse producten, biologische producten en lokale specialiteiten.

- Conad: Dit is een bekende Italiaanse supermarktketen die zowel hypermarkten als supermarkten heeft. Conad heeft vestigingen in heel Italië en biedt een breed scala aan producten, waaronder levensmiddelen, huishoudelijke artikelen en persoonlijke verzorgingsproducten.

- Carrefour: Deze internationale supermarktketen heeft ook vestigingen in Italië. Ze bieden een breed scala aan producten, variërend van vers voedsel tot huishoudelijke artikelen en kleding.

- Eurospin: Dit is een populaire discountsupermarkt in Italië, met een focus op betaalbare prijzen en een eenvoudig assortiment. Ze hebben vestigingen in heel Italië en bieden voornamelijk voedingsmiddelen en huishoudelijke artikelen.

- Lidl: Deze Duitse discountsupermarktketen heeft ook vestigingen in Italië. Ze bieden een breed scala aan producten, variërend van vers voedsel tot huishoudelijke artikelen en kleding, tegen betaalbare prijzen.





Laatste nieuws