6 tactieken om kosten te besparen met voedselproductie software

ETTEN-LEUR - Er is geen ontkomen aan de moeilijke marktomstandigheden in de voedingssector. Inflatie, personeelstekorten, stijgende energieprijzen, prijsstijgingen bij leveranciers en andere onzekerheden verhogen de kosten voor bedrijven.

Maar zelfs bij deze tegenwind zijn er mogelijkheden voor bedrijven in de voedingsmiddelen- en drankensector om groei te stimuleren, meer lean te werken en kosten te besparen. Aptean heeft een aantal kostenbesparende strategieën op een rijtje gezet die u helpen de productie te stroomlijnen en uw bedrijfsresultaten positief te beïnvloeden.

  • Tactiek 1: Automatiseer meer processen om de arbeidskosten te verlagen
  • Tactiek 2: Centraliseer leveranciersgegevens om slimme inkoopbeslissingen te nemen
  • Tactiek 3: Optimaliseer productieprocessen om de doorvoer te maximaliseren
  • Tactiek 4: Stap over op een FEFO-ingrediëntenmodel om voedselverspilling te verminderen
  • Tactiek 5: Maak minder kilometers voor distributie
  • Tactiek 6: Integreer uw bedrijfssoftware

Bent u klaar om uw bedrijf te optimaliseren voor groei in een uitdagende markt? Lees dan hier de hele blog en ontdek hoe deze 6 tactieken uw foodbedrijf kunnen helpen.

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network





Laatste nieuws