Webinar | Duurzaamheid gaat het verschil maken in de voedings- en drankensector | Spreker Rabobank
16 mrt 2023 06:05
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
De aandacht van de consument gaat steeds meer uit naar duurzamere voedingskeuzes. Echter, het optimaliseren van uw duurzaamheidsstrategie gaat niet over één nacht ijs. Het verduurzamen van uw bedrijfsprocessen helpt om kosten te drukken, maar de budgetten hiervoor staan onder druk in deze lastige tijden. Wat speelt er in de sector en hoe duurzaam wilt en moet u zijn als voedings- of drankenbedrijf*?
Op 22 maart om 15.00 uur bespreken we dit onderwerp uitgebreid tijdens een webinar samen met Marcel Lambregts van de Rabobank. U ontdekt meer over:
- Wat duurzaamheid nu eigenlijk is
- Op welke manieren duurzaamheid kan worden ingezet als concurrentievoordeel
- Hoe u uw strategie kunt optimaliseren voor een duurzamer productie- en distributieproces
- Hoe technologie waarde toevoegt om het verschil te maken
Inschrijven of meer informatie over het webinar? Bekijk het hier.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
20 sep JDE Peet's vreest problemen door ontbossingswet EU
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan