Spaghettirestaurants Bavet rijp voor internationale expansie
bron: FoodPro Network Belgium
ANTWERPEN - De spaghettirestaurants van Bavet zijn rijp voor internationale expansie. Nog dit jaar moet een eerste vestiging buiten België openen. De Belgische keten wil in eigen land dit jaar nog vijf vestigingen openen.
Bavet is rijp voor buitenlandse expansie, besefte oprichter Peter Van Praet vorig jaar. Dat vergt echter een nieuwe aanpak. Van Praet gaf daarom het roer over aan Mike Thumas, die eerder retailervaring had opgedaan bij Intersport, Ikea en modemerk IKKS.
Thumas lanceert nu een franchiseprogramma om verdere schaalvergroting mogelijk te maken, vertelt hij aan Made-in BE. Door middel van franchising wil de nieuwe topman dit jaar nog vijf nieuwe restaurants openen in België, maar ook een eerste vestiging in het buitenland openen.
Bavet bestaat sinds 2015 en heeft inmiddels zestien restaurants in België.
Laatste nieuws
-
20 sep JDE Peet's vreest problemen door ontbossingswet EU
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan