LIVE WEBINAR | Hoe kunt u DE&I doorvoeren en tastbare voordelen behalen?
bron: FoodPro Network Belgium
BARENDRECHT - Samen met DNV zullen Heineken en Barilla vertellen waarom en hoe zij diversiteit, gelijkheid en inclusie (DE&I) binnen hun organisatie benaderen en welke voordelen zij tot nu toe hebben behaald.
DE&I staat steeds hoger op de agenda van organisaties. Een recent onderzoek van DNV bevestigde dat de meeste organisaties weten dat ze in beweging moeten komen, maar dat weinig organisaties een gestructureerde aanpak hebben.
Neem daarom op 29 november deel aan de Engelstalige webinar van DNV om meer te weten te komen over DE&I en hoe u daar tastbare voordelen uit kunt halen! Floriana Notarangelo, Chief Diversity & Inclusion Officer bij Barilla en Pascale Thorre, Global Diversity, Equity and Inclusion Director bij HEINEKEN Company zullen met ons van gedachten wisselen over hun DE&I-inspanningen.
We hopen u te zien voor een inspirerende sessie over hoe u DE&I kunt doorvoeren en tastbare voordelen kunt halen uit uw inspanningen! Deze webinar is Engelstalig.
Bron: DNV - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
06 sep Welke supermarktketens zijn er in Italië?
-
06 sep Danone haalt Nutri-Score van drinkyoghurts
-
06 sep Tuinboon maakt chocola in Europa
-
06 sep Arla Foods investeert 210 miljoen euro in Britse productie van mozzarella
-
06 sep Waarom transparantie van boer tot bord essentieel is voor fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken
-
06 sep Gratis e-book over de voordelen van MAP
-
05 sep Hoe ziet de voedingsindustrie eruit in Duitsland?
-
05 sep Groenten- en fruitweegschaal met artificiële intelligentie!
-
05 sep Nestlé kan via enzymatisch proces suikergehalte in reeks producten verlagen
-
05 sep Hoe ERP-oplossingen helpen bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de vleesindustrie
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan