Whitepaper | Vergroot uw operationele wendbaarheid met Aptean's 3-stappenplan
![](/img/news/003187.jpg)
bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - De voedsel- en drankenindustrie is gevoelig voor druk van buitenaf. In de afgelopen jaren hebben we gezien hoe extreem deze druk kan zijn.
Van de Brexit en de wereldwijde pandemie tot de stijgende inflatie en knelpunten in de toeleveringsketen: oncontroleerbare gebeurtenissen hebben invloed op elk element van het productieproces. En te midden van deze marktdisrupties proberen voedsel- en drankenbedrijven nog steeds de vraag van de consument bij te houden en producten te ontwikkelen die aan de voorschriften voldoen.
Wanneer er druk op de ketel staat, is het van cruciaal belang om de winstmarges te beschermen en de groei te handhaven. Maar hoe kan uw bedrijf dat voor elkaar krijgen als de marktomstandigheden continu veranderen?
Het antwoord? Meer operationele wendbaarheid. Door uw personeel sneller en beter inzicht te geven in de impact van wat er gebeurt op de markt, en dit inzicht te gebruiken om slimme beslissingen te nemen, kan uw bedrijf strategische verbeteringen doorvoeren en tegelijkertijd uw productiekosten stroomlijnen.
Om u te helpen omgaan met deze turbulentie hebben we bij Aptean onze kennis van de voedselindustrie gebruikt om een strategie in drie stappen te ontwikkelen, waarmee u uw operationele wendbaarheid kunt vergroten in een steeds veranderend, en vaak onvoorspelbaar, landschap. Deze strategie zetten we graag in dit whitepaper voor u uiteen.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
28 jun Deens onderzoek gericht op plantaardige alternatieven voor ei-ingrediënten
-
28 jun Plantaardige microgels voor sappigere vleesvervangers
-
28 jun Whitepaper | Vergroot uw operationele wendbaarheid met Aptean's 3-stappenplan
-
27 jun F&B Visierapport | Digitale en duurzame transformatie
-
27 jun Reduceren van give-away: “Mag het ietsje meer zijn?”
-
26 jun Spanje schrapt btw op olijfolie
-
26 jun Nederlanders en Belgen kochten minder huismerken in 2023
-
25 jun Duitse Gustoso Gruppe verwerft meerderheidsbelang in 't Zusje
-
25 jun Boermarke Dessert scheidt dairy en vegan moeiteloos van elkaar met de EnSURE Touch
-
25 jun Duurzame productie en distributie: Een draaiboek voor de voedingsindustrie
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan