Ferrero-fabriek in Aarlen mag weer volledig in productie
bron: FoodPro Network Belgium
AARLEN - De fabriek van Ferrero in het Belgische Aarlen heeft van het federale agentschap voor veiligheid van de voedselketen FAVV weer een definitieve vergunning gekregen om te produceren. Dat meldt De Tijd.
Dat gebeurt 3 maanden nadat Ferrero onder voorwaarden de productie weer mocht hervatten. De productie bij Ferrero werd in april stilgelegd nadat salmonella in Kinder-chocoladeproducten gevonden was.
Vanaf 17 juni mocht het bedrijf onder streng toezicht van het FAVV weer produceren in Aarlen. Het agentschap stelde vast dat Ferrero alle opgelegde voorwaarden goed naleefde. De belangrijkste voorwaarde was dat bij analyses alle grondstoffen, halfafgewerkte producten en afgewerkte producten in orde waren. Het FAVV voerde 9 inspecties uit waarvan de resultaten allemaal goed waren. Daarom is er weer een definitieve productievergunning verleend.
Laatste nieuws
-
20 sep JDE Peet's vreest problemen door ontbossingswet EU
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan