Tony's Chocolonely kan dit jaar geen chocoladeletters maken door salmonella bij Barry Callebaut
bron: FoodPro Network Belgium
AMSTERDAM - Tony's Chocolonely kan dit jaar geen chocoladeletters maken door een eerdere salmonellabesmetting bij leverancier Barry Callebaut. Dat bedrijf komt er vanwege de eerdere salmonellabesmetting niet aan toe om chocoladeletters te maken, aldus Tony's Chocolonely tegen De Telegraaf.
De salmonellabesmetting bij Barry Callebaut, een van de grootste chocoladeproducenten ter wereld, werd eind juni vastgesteld. De fabriek werd stilgelegd en moest worden schoongemaakt. Dat was precies de maand dat de chocola voor de letters gemaakt moest worden.
Tony's Chocolonely heeft afnemers laten weten dat het dit jaar geen chocoladeletters kan leveren. Andere chocolade van het merk zal nog wel gewoon voorradig zijn, aldus een woordvoerder tegen De Telegraaf.
Laatste nieuws
-
20 sep JDE Peet's vreest problemen door ontbossingswet EU
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan