Corbion opent innovatiecentrum in Singapore
bron: FoodPro Network Belgium
SINGAPORE - Corbion heeft onlangs een nieuw onderzoeks- en innovatiecentrum geopend in Singapore. Met een aanzienlijke capaciteit op het gebied van voedselconservering, stelt het laboratorium Corbion in staat om in te spelen op de behoeften van klanten in de regio Azië en Pacific in verschillende categorieën, waaronder vlees, sauzen, dressings en specerijen, gebak, gekoeld voedsel, dranken en banketbakkerij.
Het onderzoeks- en innovatiecentrum van meer dan 350 vierkante meter beschikt over uitgebreide analytische mogelijkheden, zoals microstudies gericht op voedselveiligheid en een reeks chemische, fysische en sensorische analyses. Er zijn ook ruimten waar klanten kunnen samenwerken met specialisten van Corbion op het gebied van marketing, regelgeving en bedrijfsontwikkeling.
Laatste nieuws
-
20 sep JDE Peet's vreest problemen door ontbossingswet EU
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan