4 redenen om uw ERP syteem naar de cloud te verplaatsen

ETTEN-LEUR - Nu steeds meer voedsel- en drankenbedrijven de cloud kiezen voor de implementatie van hun bedrijfskritische enterprise resource planning (ERP)-systemen, vragen we ons af wat de bedrijven die vasthouden aan on-premise oplossingen weerhoudt om de stap naar de cloud te zetten?

Het is zeker verstandig om niet enkel te willen veranderen omwille van de verandering. Daarnaast is het in veel gevallen ook goed om te vertrouwen op wat bekend is in plaats van 'het wiel opnieuw uit te vinden'. Ten derde bent u wellicht terrecht terughoudend met het verangen van een kostbaar systeem wanneer dit nog doet wat het behoort te doen.

Feit is echter dat voordelen zoals vertrouwdheid met traditionele implementaties en het fysiek op locatie hebben van servers in het niet vallen met de verschillende belangrijke voordelen van cloudplatforms. Het gaat hierbij niet alleen om up-to-date zijn en meegaan met de nieuwste technologie - we hebben het over echte, tastbare voordelen die een aanzienlijke impact hebben op het toekomstige succes van uw onderneming.

Lees verder om te ondekken wat de vier meest dwingende redenen voor voedingsmiddelen- en drankenbedrijven zijn om hun ERP-oplossingen naar de cloud te verplaatsen

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network





Laatste nieuws