4 redenen om uw ERP syteem naar de cloud te verplaatsen
bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Nu steeds meer voedsel- en drankenbedrijven de cloud kiezen voor de implementatie van hun bedrijfskritische enterprise resource planning (ERP)-systemen, vragen we ons af wat de bedrijven die vasthouden aan on-premise oplossingen weerhoudt om de stap naar de cloud te zetten?
Het is zeker verstandig om niet enkel te willen veranderen omwille van de verandering. Daarnaast is het in veel gevallen ook goed om te vertrouwen op wat bekend is in plaats van 'het wiel opnieuw uit te vinden'. Ten derde bent u wellicht terrecht terughoudend met het verangen van een kostbaar systeem wanneer dit nog doet wat het behoort te doen.
Feit is echter dat voordelen zoals vertrouwdheid met traditionele implementaties en het fysiek op locatie hebben van servers in het niet vallen met de verschillende belangrijke voordelen van cloudplatforms. Het gaat hierbij niet alleen om up-to-date zijn en meegaan met de nieuwste technologie - we hebben het over echte, tastbare voordelen die een aanzienlijke impact hebben op het toekomstige succes van uw onderneming.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
06 sep Welke supermarktketens zijn er in Italië?
-
06 sep Danone haalt Nutri-Score van drinkyoghurts
-
06 sep Tuinboon maakt chocola in Europa
-
06 sep Arla Foods investeert 210 miljoen euro in Britse productie van mozzarella
-
06 sep Waarom transparantie van boer tot bord essentieel is voor fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken
-
06 sep Gratis e-book over de voordelen van MAP
-
05 sep Hoe ziet de voedingsindustrie eruit in Duitsland?
-
05 sep Groenten- en fruitweegschaal met artificiële intelligentie!
-
05 sep Nestlé kan via enzymatisch proces suikergehalte in reeks producten verlagen
-
05 sep Hoe ERP-oplossingen helpen bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de vleesindustrie
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan