Ojah produceert plantaardig alternatief voor varkenshaas
03 jun 2022 14:59
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
OCHTEN - Ojah komt met een plantaardig alternatief voor varkenshaas. Het product is ontwikkeld op basis van Plenti ProFiber. Dit is een soja eiwitvezel geproduceerd met behulp van het specifieke extrusieproces van Ojah. Hierbij wordt plantaardig eiwit gemengd met water. Vervolgens wordt door middel van een combinatie van wrijving en afschuiving een vervezeling in het eindproduct verkregen.
Plenti ProFiber is beschikbaar voor producenten van voedingsmiddelen. De lancering van de plantaardige variant van varkenshaas is tevens het begin van een nieuwe online campagne van Ojah rond Plenti ProFiber. Ojah gebruikt in de productie alleen in Europa geteelde soja die gegarandeerd vrij is van genetisch gemodificeerde organismen.
Laatste nieuws
-
20 sep JDE Peet's vreest problemen door ontbossingswet EU
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan