Thuisbezorgd gaat in Nederland boodschappen van SPAR bezorgen

AMSTERDAM - Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, één van de grootste etenbestelsites wereldwijd, gaat boodschappen van retailer SPAR bezorgen in Nederland. Via het platform van Thuisbezorgd.nl biedt SPAR Nederland een breed assortiment producten aan; van brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden. De boodschappen worden bezorgd vanuit 15 SPAR-winkels door het hele land en na een succesvolle lancering zullen andere SPAR-winkels volgen.

Gijs Weterings, Country Director van Thuisbezorgd.nl: "Consumenten verwachten steeds meer keuze op Thuisbezorgd.nl, waaronder ook boodschappen. Dit zien wij als een natuurlijke uitbreiding van ons aanbod en een manier om meer waarde toe te voegen aan het hele ecosysteem van Thuisbezorgd.nl, We werken al jaren samen met SPAR, zo bieden we bijvoorbeeld drankjes en broodjes van The Tosti Club aan. Het was vanzelfsprekend om met hen in zee te gaan en hun operationele expertise en schaal met Thuisbezorgd.nl te combineren. Samen maken we het voor consumenten nog makkelijker om boodschappen te bestellen via de app van Thuisbezorgd.nl."

John van der Ent, Algemeen Directeur SPAR Nederland: "SPAR Nederland heeft de ambitie om de King of Convenience te worden en een samenwerking met Thuisbezorgd.nl zal deze ambitie zeker een stap in de goede richting brengen."

In navolging op de eerder aangekondigde strategie van Just Eat Takeaway.com om het bestaande bezorgnetwerk uit te breiden en ook boodschappen te gaan bezorgen via het netwerk van meer dan 500.000 koeriers wereldwijd, heeft Just Eat Takeaway.com een team ontwikkeld dat er op gericht is om nieuwe samenwerkingen op te zetten met diverse partners zoals traditionele kruideniers, online retailers, drogisterijen, bakkerijen en andere relevante partijen. Momenteel bezorgt het bedrijf boodschappen in samenwerking met meer dan 16.000 locaties wereldwijd, waaronder enkele van de meest gerenommeerde supermarkt ketens als Albert Heijn, 7-Eleven, Asda, Casino Group, One-Stop, Coop en Shell. In Canada is het bedrijf ook bezig met de uitrol van het dark store-model Skip Express Lane.





Laatste nieuws