Uitbreiding Picnic in Zeeland en Noord-Frankrijk

MIDDELBURG - Picnic breidt steeds verder uit in Nederland en Frankrijk. De online supermarkt is nu ook te vinden in Middelburg en in het Noord-Franse Lens. De online supermarkt schurkt zo steeds meer tegen de Belgische grens aan.

Picnic is vanaf nu actief in elke Nederlandse provincie. De online supermarkt gaat namelijk in Middelburg van start, de eerste locatie in Zeeland waar het bedrijf de boodschappen levert. Ook de omliggende gemeenten en dorpen (Vlissingen, Koudekerke, Oost-Souburg, Ritthem, Nieuw en Sint Joosland en Sint Laurens) kunnen boodschappen bestellen bij Picnic.

Circa 3.500 huishoudens hebben zich momenteel aangemeld, het totale bereik in de regio is ruim 45.000 huishoudens. De online supermarkt start er daarom met tien elektrische bezorgwagentjes en twintig bezorgers, waarna de capaciteit geleidelijk wordt opgevoerd. 

Met de komst naar Zeeland schuift Picnic verder op in de richting van België. Ook in Frankrijk versterkt Picnic zijn aanwezigheid in de grensregio. Na Lille en Valenciennes, gaat Picnic nu ook van start in Lens. Picnic is sinds 2021 actief in Frankrijk, na een eerste buitenlandse expansie naar Duitsland in 2018.





Laatste nieuws