1.100ste Albert Heijn opent in het centrum van Delft
bron: FoodPro Network Belgium
DELFT - Vandaag is de gloednieuwe Albert Heijn aan de Bastiaanpoort 7 in het centrum van Delft geopend. De supermarkt heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. Het was een extra feestelijke opening want Albert Heijn Bastiaansplein is de 1.100ste winkel van Albert Heijn.
Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn, was aanwezig bij deze speciale opening: “We vieren vandaag niet alleen de opening van een fantastische winkel, het is ook een mooie mijlpaal: 1.100 winkels waarmee we er altijd en overal voor onze klanten kunnen zijn. Ik wens supermarktmanager Jeroen en het team veel plezier en succes met hun nieuwe winkel.”
Het lekkerste vers
Supermarktmanager Jeroen van Mourik: “Iedereen is enthousiast, we krijgen al veel complimenten”. De nieuwe Albert Heijn is ruim van opzet. Op het grote versplein hebben klanten een enorme keuze in groente en fruit, vega(n) producten en verse maaltijden. Ook vind je er dagelijks vers aangeleverde sushi. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid aanbod kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, salades en tapas. De bakkerij biedt verschillende soorten vers afgebakken brood, lekkere taarten en koekjes. In de gloednieuwe winkel is veel aandacht voor duurzaamheid. “De restwarmte van de koelingen wordt gebruikt om de winkel te verwarmen. We gebruiken geen gas. Dat levert een forse energiebesparing op. Ook is er overal ledverlichting,” aldus de supermarktmanager.
Bij Albert Heijn Bastiaansplein ervaren klanten veel digitaal gemak. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn elf zelfscankassa’s waardoor afrekenen nog sneller gaat. Bij de servicebalie vinden klanten onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadpunt voor de OV-chipkaart.
Foto: Albert Heijn
Bron: Albert Heijn
Laatste nieuws
-
20 sep JDE Peet's vreest problemen door ontbossingswet EU
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan