Carrefour start met flitsbezorger Sprint

PARIJS - Carrefour is van start gegaan met zijn flitsbezorgdienst Carrefour Sprint, die boodschappen levert in minder dan een kwartier in samenwerking met Uber Eats en Cajoo.

2.000 producten

Dat de Franse supermarktketen met een eigen snelle bezorgdienst zou starten, lekte een maand geleden al uit. Naar aanleiding van de officiële lancering van de dienst heeft Carrefour nu meer details bekendgemaakt. Carrefour Sprint start met bijna 2.000 food- en non-foodproducten, waaronder verse groenten en fruit, kant-en-klaarmaaltijden, diepvriesmaaltijden, dranken en hygiëne- en schoonmaakproducten. Die zullen door bezorgers van Uber Eats in minder dan 15 minuten bezorgd worden.

Dark stores van Cajoo

De nieuwe dienst zal via de Uber Eats-app aanvankelijk het hele centrum van Parijs plus Boulogne, Neuilly en Levallois gaan bestrijken. Carrefour Sprint maakt daarbij gebruik van de dark stores van Cajoo, een start-up waarin Carrefour een aantal weken geleden een belang nam.

Tegen het einde van het jaar zal Carrefour Sprint ook beschikbaar zijn in ten minste vijf andere steden, namelijk Bordeaux, Lille, Lyon, Montpellier en Toulouse.





Laatste nieuws