Met ProXES tilt u uw chocolade- en zoetwarenproductie naar een nieuw niveau - Ontmoet ProXES tijdens de Broodway en MeatExpo

KORTRIJK - ProXES kan uw chocolade- en zoetwarenproductie naar een nieuw niveau tillen! Of het nu ganache, praliné, chocoladepasta, caramel of marsepein is: zij hebben de perfecte machines en oplossingen voor uw specifieke noden. Met de Stephan Universal Machines zal uw product een homogenere textuur krijgen, zachter smaken en een langere shelf-life krijgen met dank aan het vacuum-systeem. Van de artisanale chocolatier tot grote industriële productie, er is een machine voor alle noden.

Zo hebben ze machines die van 1 tot 55 kg per batch kunnen produceren, maar evengoed machines die 1200 kg per batch aankunnen. Als men de FrymaKoruma Co-ball mill (eveneens onderdeel van het ProXES-portfolio) in combinatie met de Stephan Universal Machine gebruikt kan je product verfijnd worden tot wel 20 microns, wat zorgt voor een betere, zachtere en vooral lekkere textuur van je chocolade.

Maar daar houdt het niet op: ProXES wil altijd innovatief zijn en vooruitdenken met de klant, daarom hebben zij samenwerkingen met onder andere Cacao Lab in België of de vermaarde chocolatier Alexandre Bourdeaux. Samen komen ze zo tot nog betere resultaten.

Broodway-show & Meat Expo

Deze oplossingen willen ze u graag voorstellen op de Broodway-show in Kortrijk van 26 tot 29 september, op stand 1128. Hun in-house chocolatier en applicatie-expert Simon Meyer zal u daar te woord kunnen staan over al uw vragen. Bovendien is hij ook een expert in innovatieve producten zoals veganistische chocolade of organische zoetwaren.

Daarnaast zullen ze tegelijkertijd een stand hebben op de Meat Expo in de hal ernaast, waar ze op stand 431 al hun oplossingen en machines voor de slagerij en vleesverwerkende industrie zullen voorstellen.

Download the ProXES Let's create chocolate brochure



 

Bron: ProXES - partner FoodPro Network



Laatste nieuws