Delhaize lanceert "gezond abonnement" voor bedrijven (video)

BRUSSEL - Delhaize lanceert een abonnementsdienst waarmee bedrijven hun werknemers een korting kunnen aanbieden op gezonde voedingsproducten.

Het 'Healthy Membership Program' komt voort uit het pilotproject Healthy Ucoins, dat het Belgische supermarktbedrijf en softwarebedrijf Unbox twee jaar geleden testten bij een aantal bedrijven. Medewerkers van deelnemende bedrijven kunnen genieten van 20% korting op producten met Nutri-Score A en B in alle Delhaize-winkels in België. Er geldt wel een maximum van 60 euro korting per maand.

“Bij de analyse van dat pilootproject kon toen vastgesteld worden dat er substantieel meer Nutri-Score A en B producten werden verkocht als de deelnemers extra korting kregen op de aankoop van deze evenwichtigere producten. Het is het onomstotelijk bewijs dat behavioral reward systemen de toekomst zijn”, aldus Erik Saelens van Unbox in een persbericht.

Ook voor bedrijven en organisaties is het concept erg aantrekkelijk, aangezien het vrijgesteld is van van belastingen en sociale zekerheidsbijdragen. 

Foto: Delhaize





Laatste nieuws