Air Liquide neemt deel aan beurs Transport Compleet 2021 van 28 t/m 30 september 2021 in Gorinchem

GORINCHEM - Heb je interesse in de transport branche, als professional of amateur? Kom dan naar Transport Compleet, dé vakbeurs waar je al sinds 2000 de allernieuwste producten en oplossingen van zowel internationale marktleiders als regionale aanbieders kan ontdekken. Tijdens deze vakbeurs worden verschillende interessante kennissessies, lezingen en seminars georganiseerd over de laatste ontwikkelingen in de transportbranche.

Waar?
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2,
4207 HZ, Gorinchem,
Nederland

Kom zeker langs bij Air Liquide op stand H150
Air Liquide is een pionier in het leveren van veilige en efficiënte oplossingen om klanten te helpen hun voedselkwaliteit en hygiëne te handhaven tijdens het transport van temperatuurgevoelige producten. Door het combineren van onze know-how in de voedingsmarkt, de farmaceutische markt en expertise in gaseigenschappen, ontwikkelt Air Liquide slimme oplossingen en apparatuur om aan zeer specifieke eisen van de voedings- en farmaceutische industrie te voldoen, met behoud van een sterke focus op veiligheid, hygiëne, sustainability en kostenefficiëntie.
Maak kennis met onze experts Andy Augustus & Berno de Vree en ontdek onze duurzame oplossingen voor koeltransport.

Gekoeld transport

Het beheersen van de temperatuur in vrachtwagens tijdens het vervoer van de fabriek naar de supermarkt is van cruciaal belang voor het waarborgen van de kwaliteit van de vervoerde producten. De cryogene oplossingen van Air Liquide, Carbofresh™, Cryocity™ en Droogijs verzekeren de integriteit van de koudeketen op een veilige, stille en milieuvriendelijke manier.

Onze Cryo City™ innovation is een veilige transportkoeling voor lichte bedrijfsvoertuigen - de oplossing voor duurzaam, geluidloos en performant gekoeld transport.

Droogijs

Air Liquide's droogijs of kooldioxide (CO2) voor koel-, afkoelings- en vriestoepassingen kan worden aangekocht in vaste blokken of pellets, of ter plaatse worden gegenereerd, wat zeer hygiënisch en vaak economischer is. Air Liquide's sneeuwhoornsystemen agglomereren de kleine kooldioxidedeeltjes tot grotere vlokken voor een verscheidenheid van koel- en/of inertietoepassingen.

ICS Dry Ice is de centrale productielocatie van Air Liquide Benelux Industries. ALs specialist in droogijs, geïsoleerde verpakkingen en gelpacks, kunnen we een totaaloplossing aanbieden om jouw producten zowel nationaal als wereldwijd, snel, veilig en conform de wetgeving te verpakken en te leveren.

Contact Air Liquide:

Andy Augustus
Email: andy.augustus@airliquide.com
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/andy-augustus/

Berno de Vree
Email: berno.devree@airliquide.com
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/bernodevree/

Registreren voor het event



 

Bron: Air Liquide - partner FoodPro Network



Laatste nieuws