Online sessie | Duurzaamheidsuitdagingen in de voedingsindustrie
bron: FoodPro Network Belgium
In het recente trendrapport van Aptean gaf 79% van de respondenten in de voedingsindustrie aan om de komende twee jaar prioriteit te geven aan maatregelen op het gebied van duurzaamheid. We kunnen er eigenlijk niet meer omheen.
In samenwerking met Foodvalley organiseren we op 26 mei 2021 om 16:00 uur een online sessie waarin we dieper ingaan op duurzaamheid in de voedingsindustrie. Wat speelt er precies, waarom is samenwerking in de keten zo belangrijk en welke maatregelen worden er al genomen? Ontdek hoe voedingsbedrijven technologie in kunnen zetten om bedrijfs- en productieprocessen efficiënter te maken als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven. Dat bepaalt uiteindelijk welke bedrijven overleven.
Tijdens deze online sessie gaan we dieper in op:
- Wat speelt er in de voedselketen op het gebied van duurzaamheid? (Door Foodvalley)
- Besluitvorming consument, uitdagingen en maatregelen
- Hoe kan technologie helpen als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven? (Door Aptean)
- Organisatie, sturing van bedrijfs- en productieprocessen, registratie en monitoring, data-analyse
Datum: 26 mei 2021
Tijd: 16:00 uur
Schrijf je hier in voor de online sessie.
Bron: Schouw Informatisering from Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
20 sep JDE Peet's vreest problemen door ontbossingswet EU
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan