Tavola verschoven naar 2022
bron: FoodPro Network Belgium
KORTRIJK - Omdat een volwaardige editie van voedingsvakbeurs Tavola in maart 2021 niet realistisch lijkt, hebben de organisatoren besloten om de vakbeurs uit te stellen naar 2022.
“Hoezeer we het bijgevolg ook zelf betreuren, maar om nu al zekerheid en duidelijkheid te kunnen geven, hebben wij moeten beslissen om Tavola uit te stellen naar 20-21-22 maart 2022,” aldus Kortrijk Xpo in een persbericht.
Om exposanten en inkopers in tussentijd toch de kans te bieden om elkaar te ontmoeten, heeft de vakbeurs twee oplossingen ontwikkeld. Er komt een online productdirectory met de naam Tavola Online, waar fabrikanten hun producten en nieuwigheden aan klanten kunnen voorstellen.
In september, tijdens de vakbeurzen Broodway & Meat Expo, voorziet Kortrijk Xpo één hall voor premium food & drinks, onder de naam: A Taste Of Tavola: een kleinschalig en exclusief voorproefje op de ‘echte’ Tavola, voornamelijk gericht op Belgische aankopers uit de retail, groothandel, speciaalzaken en foodservice.
Laatste nieuws
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
-
18 sep Foodmerken zien brood in mukbang
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan