Geef je winkel, showroom en kantoorruimte een frisse uitstraling met een MasterTop-polyurethaan gietvloer met BREEAM A+ classificatie

HAM - De eerste indruk telt. In ruimtes die toegankelijk zijn voor het publiek kan het zelfs doorslaggevend zijn voor het succes van uw bedrijf. Een strakke en stijvolle naadloze gietvloer tilt een kantoor, winkel, showroom en eigenlijk elke ruimte naar een hoger elan en draagt zo bij tot die eerste indruk.

Dankzij het uitgebreide gamma kleuren en de vele design mogelijkheden bieden de polyurethaan gietvloeren MasterTop van Master Builders Solutions alle ruimte voor creativitiet. Dit gamma PU gietvloeren voldoen aan de strengste eisen inzake technische eigenschappen en comfort waardoor ze ideaal zijn voor een stijlvolle inrichting van een ruimte.

MasterTop gietvloeren staan garant voor een hoog gebruikscomfort en een geluidsarme omgeving omdat het geluid van voetstappen wordt gedempt. Dankzij de hoge duurzaamheid van de vloer blijven deze eigenschappen gedurende de hele levensduur behouden – hoeveel bezoekers u ook over de vloer krijgt.

Deze gietvloeren zijn makkelijk in onderhoud, drukken de onderhoudskosten en zijn voor verschillende specificities in de Green Guide van het BRE als A+ geclassificeerd.

Meer hierover leest u hier.

 

Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network





Laatste nieuws