Hoe hygiëneproblemen in de voedingsmiddelenindustrie voorkomen?
01 jun 2023 06:05
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
JETTE - In de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne crucial. Op voedselveiligheid en hygiëne kan en mag niet worden ingeboet, in geen enkele fase van de voedselverwerking. De juiste keuze van de industrievloer kan een belangrijke bijdrage leveren aan maximale hygiëne bij de verwerking van voedingsmiddelen. Een vloer die voldoet aan de HACCP eisen is een vereiste in de voedingsmiddelenindustrie.
Hoe kiest men de juiste vloer voor de voedingsmiddelenindustrie? Dit was ook de vraag die vleesgroothandel Walravens NV uit Jette (BE) zich stelde?
Meer informatie over Ucrete vindt u hier. Neem contact op met Master Builders Solutions.
Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
20 sep JDE Peet's vreest problemen door ontbossingswet EU
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan