WEBINAR: COVID-19 & FOOD – Infectierisico’s
21 jul 2020 06:05
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
Infectierisico’s zijn voor werknemers binnen de voedingsmiddelenindustrie een grote zorg geworden. Het beheersen en beperken van risico’s voor werknemers in deze industrie, blijkt een uitdaging te zijn. Hoe kan een effectieve beheersing van infectierisico’s voedselproducerende organisaties ondersteunen?
Volg morgen, 22 juli, de gratis webinar over het beheersen van infectierisico’s en kom te weten hoe een effectief infectierisico managementproces uw organisatie helpt!
Schrijf u nu in voor deze webinar.
Bron: DNV GL - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
-
18 sep Foodmerken zien brood in mukbang
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan