Webinar COVID-19: Understanding the Impact on Food Safety Regulations
bron: FoodPro Network Belgium
During the COVID-19 pandemic we have observed different trends from policy makers: on one hand there is the need to support the food industry and minimize disruption of supply chains and on the other hand, governmental organizations have also experienced lockdowns, and this slowed down their capacity for policy making. This webinar will offer the opportunity to navigate these changes and gather a global overview on how COVID-19 has impacted the regulatory landscape in relation to food safety.
Objective:
The objective of this webinar (20-minute presentation / 10-minute Q&A) is to provide an overview of the regulatory changes that occurred due to COVID-19 and how they are impacting food safety, supply chains and labeling.
Agenda:
- Introduction
- COVID-19 intel – what happened in food safety during the last 6 months
- New regulations following COVID-19 – how the food industry is being impacted
- Q&A
Speaker:
Nicola Colombo - Global Head of SGS Digicomply
Bron: SGS - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
-
18 sep Foodmerken zien brood in mukbang
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan