Download nu het onderzoek naar voedselveiligheid
21 jun 2021 06:03
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
ANTWERPEN - Wereldwijd zijn er meer dan 1600 experts uit de Food sector ondervraagd over hoe zij voedselveiligheid aanpakken. Hieruit blijkt dat operationele risico’s, zoals besmetting één van de grootste bedreigingen voor de voedselveiligheid bij bedrijven vormt. Bent u benieuwd naar alle onderzoeksresultaten?
Laatste nieuws
-
20 sep JDE Peet's vreest problemen door ontbossingswet EU
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan