Verdienmodellen voor duurzame en gezonde voeding
bron: FoodPro Network Belgium
WAGENINGEN - Het lijkt tegenwoordig alleen nog maar te draaien om gezonde en duurzame voeding. Diverse voedingstrends zijn ontstaan uit de wens van veel consumenten om scherpere keuzes te willen maken op het terrein van gezondheid en/of duurzaamheid.
Op 24 maart vindt het seminar “verdienmodellen voor gezonde en duurzame voeding” plaats op de campus van Wageningen University & Research. In dit programma wordt door middel van inspirerende sprekers uitgelegd hoe bijvoorbeeld een focus op kortere ketens kan bijdragen aan nieuwe verdienmodellen. Aan het woord komen mensen van Wageningen Economic Research, Elke Melk (verkrijgbaar bij Albert Heijn), Ekomenu, Floriade 2022 Almere en True Food. Ook wordt er door middel van twee workshops, onder leiding van Wageningen Economic Research, gerekend aan duurzame voedselsystemen voor de toekomst. Meer informatie is te vinden op de website van Wageningen Academy.
Laatste nieuws
-
20 sep Veel variatie in hoe vleesvervangers scoren qua gezondheid
-
20 sep Confiturenproducent maakt ambachtelijk koken mogelijk met Aptean Food & Beverage ERP
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
-
18 sep Foodmerken zien brood in mukbang
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan