Overname KTBA Compliance Group door Mérieux NutriSciences

KAATSHEUVEL - Mérieux NutriSciences, een mondiale speler met meer dan 100 laboratoria, heeft met ingang van 1 juli 2019 alle aandelen van de KTBA Compliance Group overgenomen. KTBA is sinds 2005 uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in voedselveiligheid en kwaliteit met meer dan 180 medewerkers in Nederland en België. Door de overname versterkt Mérieux haar aanbod met hoogwaardige consultancy, trainingen en software.

Ron Besseling, ex-DGA; ’Door toetreding tot het netwerk van Mérieux wordt het aanbod voor onze klanten breder en zal er een nóg betere dienstverlening worden geboden voor de food-, feed- en consumer goods branche. Iedereen kan blijven rekenen op de vertrouwde kwaliteit en service met hetzelfde management en contactpersonen bij de KTBA Compliance Group’.

KTBA en Mérieux vullen elkaar strategisch perfect aan. KTBA wil graag internationaal verder groeien en Mérieux heeft de wens om in 24 landen op termijn diensten van KTBA aan te gaan bieden, zoals foodsafety-consultancy en labelcompliance.   

Philippe Sans, President & CEO van Mérieux NutriSciences; We zijn erg enthousiast om de getalenteerde en toonaangevende specialisten van KTBA in ons team te hebben. Deze acquisitie is volledig in lijn met onze strategische roadmap en illustreert de inzet van Mérieux NutriSciences om niet alleen testen te bieden, maar ook om onze klanten in de hele waardeketen te ondersteunen.

Over KTBA Compliance Group

KTBA adviseert en ondersteunt producenten en retailers in de levensmiddelenindustrie bij alle kwaliteitsvraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Met een sterke visie die nauw de ontwikkelingen in de industrie verbindt is iedere klant klaar voor de toekomst. Met behulp van KTBA wordt er bedrijfszeker ondernomen en is er continuïteit in verhandelbaarheid van producten.





Laatste nieuws