Carrefour opent eigen restaurants
23 okt 2019 06:03
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
PARIJS - Supermarktgigant Carrefour heeft in Parijs zijn eerste restaurant geopend onder de naam ‘Bon Appétit!. Officieel gaat het nog om een test, maar wanneer de proef een succes wordt volgen er meer. Het openen van eigen restaurants past in de huidige strategie van de Franse supermarktketen.
Het nieuwe concept van Carrefour stelt gezond eten centraal met diverse producten uit de biologische landbouw en de eerlijke handel, aldus Alexandre de Palmas, directeur bij Carrefour France. De Palmas wil het marktaandeel van Carrefour in dit segment flink uitbreiden.
De totale markt voor het 'buiten de deur' eten wordt in Frankrijk geschat op 56 miljard euro en groeit nog altijd.
Laatste nieuws
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
-
18 sep Foodmerken zien brood in mukbang
-
17 sep One Frozen klaar voor groei na fusie met National Cortina Frozen Foods
-
17 sep Amazon verplicht personeel weer hele week naar kantoor te komen
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan