Ook Air Liquide partner geworden FoodPro Network Belgium

HERENTALS - Air Liquide is wereldwijd de marktleider in gassen, de  technologieën en diensten met betrekking tot de gassen voor de alle industriële sectoren. Zuurstof, stikstof en waterstof maken sinds de opstart in 1902 de kern uit van de bedrijfsactiviteiten. De ambitie van Air Liquide is de wereldleider te zijn in deze industriële activiteit , performant op  lange termijn met zin voor verantwoordelijkheid.

De ideeën van Air Liquide creëren meerwaarde op lange termijn. Aan de basis van de groei van het bedrijf liggen de inzet en inventiviteit van haar werknemers. Air Liquide anticipeert op de uitdagingen binnen haar afzetmarkten, investeert zowel lokaal als op wereldvlak en levert hoogwaardige kwalitatieve oplossingen aan haar klanten en patiënten en aan de wetenschappelijke wereld. Het bedrijf betrouwt op haar operationele competitiviteit , doelbewuste investeringen in groeimarkten en innovatie om een rendabele groei op lange termijn te verwezenlijken. Circa 40 % van de omzet bestaan uit oplossingen die het leven en het milieu beschermen.

AIR LIQUIDE GROUP – BENELUX

Met 40 % marktaandeel is Air Liquide onbetwist ook de marktleider in de Benelux, met meer dan 68.000 klanten en 1200 medewerkers. 

AIR LIQUIDE  – Food

Meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en leveren van voedingsgeschikte gassen.

Air Liquide in de Benelux heeft de nodige systemen ingebouwd die de kwaliteit en duurzaamheid borgen en gecertificeerd door externe erkende onafhankelijke organismen:

-       ISO 22000 & FSSC22000

-       ISO 9001

-       ISO 14001

-       ISO 17025

-       Green Origine

-       Kosher Certificaat

Voedingsproducenten staan voor verschillende uitdagingen, eerst en vooral moeten ze voedingsbehoeften van een groeiende wereldbevolking. Ten tweede staan ze onder permanente druk om te voldoen aan de vragen van een meer en meer verstedelijkte bevolking om kant en klare maaltijden met minder chemische additieven en bewaarmiddelen te leveren. Zij moeten daarbij voldoen aan strenge voedselveiligheidsnormen en een heel competitieve markt. Het gevolg hiervan is dat de producenten onder druk staan om te innoveren en nieuwe producten te lanceren in kortere termijnen.

Air Liquide heeft een specifiek team van voedingsspecialisten ter beschikking gesteld van de voedingsindustrie geruggensteund door R&D mogelijkheden en technologische oplossingen die onze klanten helpen om nieuwe producten en recipiënten te ontwikkelen.

De combinatie van onze know-how in de voedselprocessen en de expertise die we hebben met de eigenschappen van de gassen laten ons toe om slimme oplossingen en equipement  te bedenken die beantwoorden aan de specifieke eisen van de voedingsindustrie. We helpen onze klanten om hun voedingskwaliteit te verbeteren en hun productiviteit te verhogen.

Meer informatie ? raadpleeg onze website : www.airliquide-benelux.com





Laatste nieuws