How to scale up your laboratory in 2019 and beyond?
bron: FoodPro Network Belgium
ANTWERPEN - Is your laboratory challenged to innovate, to reduce cost, increase safety or simply do things differently?
Whatever challenges you face, we kindly invite you to subscribe to our LAB DAY seminar, and get inspired on Thursday November 15th, in Antwerp.
You will learn all about our new innovating products and services and provide you a glance into the future of science.
You are welcome to join us for our newest applications, followed by a trendwatcher providing you with a sneak preview in the future. We close the day with a cocktail which is a nice opportunity to network with your peers.
Seminar organized by Air Liquide
November, the 15th 2018
The Ark
Siberiastraat 2030 Antwerp
Belgium
14H30 - Reception
15H00 - Seminar
- Innovations for Research Markets
- Metrology; the basis for reliable calibrations
- LABTOP™; latest lab gas innovation
16H35 - coffee break & market place
17H20 - Special guests
- TeamFAST powering sustainable public transport
- Trendwatcher for "The world of 2030"
18H30 - Cocktail
Laatste nieuws
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
19 sep Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
18 sep Europarlement blokkeert verruiming gifstoffen bij importvoedsel
-
18 sep Europese Investeringsbank leent 20 miljoen euro aan Deense start-up MATR Foods
-
18 sep 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
-
18 sep Foodmerken zien brood in mukbang
-
17 sep One Frozen klaar voor groei na fusie met National Cortina Frozen Foods
-
17 sep Amazon verplicht personeel weer hele week naar kantoor te komen
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan