Haystack opent kantoor in New York Manhattan om de Noord-Amerikaanse expansie te ondersteunen

LEUVEN / NEW YORK - Haystack kondigt de opening aan van een nieuw kantoor in de VS, New York. Deze nieuwe locatie versterkt Haystack’s wereldwijde dienstverlening en biedt een antwoord op de toegenomen vraag van internationale klanten naar lokale dienstverlening in Amerika.

De nieuwe vestiging in New York/Manhattan, wordt commercieel geleid door Baileigh Allen, een ervaren marktonderzoekster met een succesvolle carrière op het gebied van product- en merkonderzoek, consumentengedrag, sociale media onderzoek, inhoudsanalyse…

De uitbreiding naar de Noord-Amerikaanse regio draagt bij aan de executie van Haystack’s wereldwijde activiteiten, in meer dan 70 landen wereldwijd, aangestuurd vanuit kantoren in België, Nederland en nu ook de Verenigde Staten.

"We zijn erg blij dat we een ambitieus, zakelijk georiënteerd en flexibel persoon hebben gevonden om Haystack te laten groeien in Amerika. We zullen de Amerikaanse markt betreden met een voorstel dat werkt voor het nieuwe tijdperk van onderzoek, waarbij Haystack's gedragszintuiglijke oplossingen worden gecombineerd met een flexibele toolkit”. Aldus Ludovic Depoortere, Founder & President, van Haystack International.

Dan Foreman - Chairman Advisory Board Haystack: "We denken dat dit een zeer spannend en toegankelijk aanbod zal creëren voor zowel nieuwe als bestaande klanten in de VS en daarbuiten." 

www.haystack-international.com





Laatste nieuws