Kom ons bezoeken op Meat Expo 2018

KORTRIJK - Bizerba is er ook in 2018 weer bij, de Meat Expo van zondag 30 september tot en met 3 oktober 2018 in Kortrijk XPO.

Vier dagen lang is Meat Expo het forum waar het slagersambacht, de passie voor het vak en de stielkennis centraal staan. En waar u in een gezellige sfeer uw collega's uit de sector kunt ontmoeten. Ook in 2018 wordt verder ingezet op een inspirerend en sfeervol event voor gepassioneerde vakmannen en -vrouwen. 

Bij Bizerba staat dit jaar de nieuwe VSI automatische verticaal snijmachine in de spotlight. Daarnaast zullen wij u kennis laten maken met thema’s als de nieuwste innovaties op het gebied van digitaal snijden en labels & consumables. Verder zijn wij natuurlijk sinds 1866 al wereldwijd dé specialist op het gebied van wegen. U bent van harte welkom op stand 493 om onze laatste ontwikkelingen te komen ontdekken.

Bent u net als wij enthousiast geworden en wilt u er ook graag bij zijn? Wacht dan niet langer en registreer u nu GRATIS via onderstaande link en gebruik code 657 om uw gratis entreebadge te verkrijgen.

GRATIS registratie

Over Bizerba





Laatste nieuws