De Bizerba K-Class Flex II Pro-serie biedt u functies voor de moderne dagelijkse routine in de retail branche (video)

DILBEEK - Ook Bizerba is partner van FoodPro Network. Bizerba biedt klanten in de branches ambachtelijke industrie, handel, industrie en logistiek een wereldwijd uniek portfolio van hard- en software oplossingen rondom de kern competentie "wegen". Dit aanbod omvat producten en oplossingen voor de activiteiten snijden, verwerken, wegen, afrekenen, controleren, orderpicken en etiketteren. Een uitgebreide dienstverlening van advies over service en leasing, evenals verbruiksmaterialen zoals etiketten ronden het scala aan oplossingen af.

De Bizerba K-Class Flex II Pro-serie biedt u functies voor de moderne dagelijkse routine in de retail branche: wegen, etiketteren, klanten adviseren en transacties zijn allen mogelijk met deze weegschaal.

Een krachtig en open PC-platform zorgt voor hoge prestaties: het grote RAM-geheugen heeft voldoende geheugen om u nieuwe functies of individuele voorkeuren te laten implementeren. Zelfs het gebruik van software van derden is mogelijk. Combineer op elke mogelijke manier componenten zoals displays, printer, CPU of laadreceptor. Gebruik de Flex-oplossingen met een kassalade als krachtig kassasysteem. Krijg meer vrijheid dankzij ongehinderde toegang tot de toonbank. Geniet van ergonomisch werken, zelfs met een minimum aan ruimte.

Bekijk hier een nieuwe oplossing van Bizerba, de K-Class Flex II Pro:





Laatste nieuws