Ook DIGI partner geworden van FoodPro Network

WILRIJK - Ook DIGI heeft zich als partner bij FoodPro Network aangesloten. DIGI/Teraoka is wereldwijd toonaangevend met haar producten die naadloos op elkaar aansluiten en oplossingen bieden voor vele toepassingen in de voedingsindustrie. De inzet van de DIGI-producten begint bij het slachthuis of de veiling, verwerkings-, verpakkings- of verscentrales en eindigt dan uiteindelijk bij de supermarkt, winkel op de hoek of de markt.

DIGI stelt zich tot doel de operationaliteit van haar klanten te verbeteren. Wij zijn dan ook in staat onze klanten waardevolle ideeën aan te reiken met betrekking tot productenontwikkeling, marketing en serviceondersteuning.

Bekijk de website van DIGI hier.

Over FoodPro Network:

www.foodpro-network.nl en www.foodpro-network.be behoren sinds 2012 tot de best bezochte foodwebsites van Nederland en België (2016). Het onderscheidend vermogen van FoodPro Network t.o.v. andere websites is dat het zich richt op directie & managementleden uit de voedingsindustrie. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die binnen hun expertise of adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken.

FoodPro Network brengt food professionals de laatste ontwikkelingen in binnen en buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten over food. Dit gebeurt via (reactie) op nieuwsartikelen en het plaatsen van eigen social media & statusupdates.

Ook partner worden?

FoodPro Network bereikt circa 30.000 food professionals per maand. Ook partner worden? Klik hier voor meer informatie.





Laatste nieuws